Biztosítások összehasonlítása:
Biztosítások összehasonlítása:
KÖTELEZŐ biztosítások
CASCO biztosítások
LAKÁS biztosítások
UTAS biztosítások
BALESET biztosítások
Tudásportál kiválasztott ikon
Tudásportál kategória váltás

NORMÁL VERZIÓ

A cikk normál verziója
Tetszik a cikkTetszik a cikk Tetszik
Eddig 0 személykedvelte

Utasbiztosítás terhesség alatt

Tetszik a cikkTetszik a cikk Tetszik
Eddig 0 személykedvelte
Megosztás linkedinen
Megosztás facebookon
Küldés emailben
Kimásolás

utasbiztositas

A várandósság nem akadálya az utazásnak, de fontos felkészülni a váratlan eseményekre. Ezért fokozottan ajánlott az utasbiztosítás terhesség alatt is, hogy gond nélkül élvezhesse az utazást.Utasbiztosítás terhesség alatt: Biztonságos utazás pocakos anyukáknak is!

Lehet-e utasbiztosítást kötni terhesség alatt?

Igen, lehet utasbiztosítást kötni terhesség alatt, de a biztosítási feltételek eltérhetnek a nem terhes utazóktól. A legtöbb biztosító társaság a terhesség 24. -27. hetéig vállalja a terhességgel összefüggő sürgősségi orvosi ellátás fedezetét. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a 24.-27. héten vagy azután szül, a biztosító nem fogja fedezni a szüléssel és a szülés utáni ellátással kapcsolatos költségeket.

Fontos megjegyzések:

 • A biztosítási feltételek eltérőek lehetnek a különböző biztosítótársaságoknál. Ezért fontos összehasonlítani az ajánlatokat és kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet.
 • A terhesség alatti utazásbiztosítás díja magasabb lehet, mint a nem terhes utazókért fizetendő díj.
 • Bizonyos biztosítótársaságok kizárhatják a terhességgel összefüggő komplikációkat a fedezetből.

Külön kizárások terhesség alatt:

 • Koraszülés: A legtöbb biztosító társaság nem fedezi a koraszülés okozta költségeket.
 • Terhességgel összefüggő komplikációk: Bizonyos biztosítótársaságok kizárhatják a terhességgel összefüggő komplikációkat, pl. a vetélést.
 • Szülés: A legtöbb biztosító társaság nem fedezi a szüléssel és a szülés utáni ellátással kapcsolatos költségeket, ha Ön a terhesség 24. hetén vagy azután szül.

Tippek utasbiztosítás kötéséhez terhesség alatt:

 • Hasonlítsa össze a különböző biztosítótársaságok ajánlatait.
 • Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fedezeteket.
 • Olvassa el alaposan a biztosítási feltételeket, mielőtt szerződést köt.
 • Kérdezze meg a biztosítótársaságot, hogy fedezik-e a koraszülést és a terhességgel összefüggő komplikációkat.
 • Kérdezze meg a biztosítótársaságot, hogy fedezik-e a szüléssel és a szülés utáni ellátással kapcsolatos költségeket, ha Ön a terhesség 24.-27. hetén vagy azután szül.

Ne feledje: A megfelelő utasbiztosítás kiválasztása fontos a gondtalan utazáshoz terhesség alatt. Biztosítsa be magát a váratlan események ellen, és élvezze a pihenést!

További cikkek
Tudásportál - 2024-05-04 11:52

Utasbiztosítás raftinghoz
A rafting egy izgalmas vízi sport, amely remek lehetőséget nyújt a természet élvezetére és az adrenalinpumpálásra. Azonban, mint minden extrém sport, a rafting is bizonyos kockázatokkal jár. Ezért erősen ajánlott utasbiztosítást kötni raftinghoz, hogy gondtalanul élvezhesse a kalandot.

Tudásportál - 2024-07-04 05:46

Mi az a kártörténet nyilvántartó rendszer?
A kártörténeti nyilvántartó rendszer vagy polgári nevén a KÁNYA alias Központi Kártörténeti Nyilvántartás, egy olyan kárnyilvántartási rendszer, melyet minden magyarországi biztosító társaság elérhet.

Tudásportál - 2024-07-12 20:19

A kötelező biztosítás kalkulátor 2024
A kötelező biztosítás kalkulátor 2024 egy online eszköz, amellyel gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja a különböző biztosítók kötelező biztosítási ajánlatait. A kalkulátor segítségével megtudhatja, hogy melyik biztosító kínálja a legkedvezőbb díjat az Ön gépjárművére és igényeire.