Biztosítások összehasonlítása:
Biztosítások összehasonlítása:
KÖTELEZŐ biztosítások
CASCO biztosítások
LAKÁS biztosítások
UTAS biztosítások
BALESET biztosítások
Tudásportál kiválasztott ikon
Tudásportál kategória váltás

NORMÁL VERZIÓ

A cikk normál verziója
Tetszik a cikkTetszik a cikk Tetszik
Eddig 0 személykedvelte

K&H Biztosító

Tetszik a cikkTetszik a cikk Tetszik
Eddig 0 személykedvelte
Megosztás linkedinen
Megosztás facebookon
Küldés emailben
Kimásolás

biztositasi_piac

A K&H Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, amely a lakossági és vállalkozói ügyfelek számára az élet- és nem-életbiztosítások teljes palettáját kínálja.A K&H Biztosító: Teljeskörű Biztonság Magánszemélyeknek és Vállalkozásoknak

A K&H Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, amely a lakossági és vállalkozói ügyfelek számára az élet- és nem-életbiztosítások teljes palettáját kínálja. A K&H Bank fióki hálózatán és saját képviselői hálózatán keresztül széleskörű szolgáltatásokkal állnak az ügyfelek rendelkezésére, biztosítva a teljeskörű védelmet és a nyugodt jövőt. 

https://www.kh.hu/biztositas

Történelem és Méret:

A K&H Biztosító története 1990-re nyúlik vissza, az elmúlt évtizedek során pedig Magyarország egyik legmegbízhatóbb biztosítótársaságává vált. A társaság elkötelezett a magas színvonalú ügyfélszolgálat iránt, amit helyi képviselői hálózatán és a K&H Bank fióki tanácsadói hálózatán keresztül biztosít. A K&H Biztosító 1991 óta van jelen a magyar piacon, és az elmúlt évtizedek során folyamatosan bővítette termék- és szolgáltatáskínálatát, hogy megfeleljen az ügyfelek egyre növekvő igényeinek. Ma már a legnagyobb magyar biztosítótársaságok közé tartozik, több mint 1 millió ügyféllel és jelentős piaci részesedéssel.

Szolgáltatások:

A K&H Biztosító az élet- és nem-életbiztosítások teljes palettáját kínálja ügyfelei számára. Lakossági ügyfelek számára elérhetőek:

  • Megtakarítási és kockázati életbiztosítások: Ezek a biztosítások pénzügyi védelmet nyújtanak Önnek és családjának a jövőben. A K&H Biztosító hitelfedezeti életbiztosításokat is kínál, amelyek segíthetnek a hitelek törlesztésében halál vagy tartós rokkantság esetén.
  • Kiegészítő baleset- és egészségbiztosítási módozatok: Ezek a biztosítások kiegészítő védelmet nyújtanak a baleseti sérülésekre és a súlyos betegségekre.

Vállalkozások számára a K&H Biztosító a következőket kínálja:

  • Csoportos (munkavállalói) életbiztosítási csomagok: Ezek a csomagok pénzügyi védelmet nyújtanak a munkavállalóknak és családjaiknak a jövőben.
  • Gépjármű-, vagyon- és felelősségbiztosítások: Ezek a biztosítások védelmet nyújtanak a vállalkozások gépjárművei, vagyona és felelősségei számára.
  • Géptörés biztosítások: Ezek a biztosítások védelmet nyújtanak a vállalkozások gépei és berendezései számára a törés vagy meghibásodás okozta károk ellen.

Kiemelkedő Szolgáltatás:

A K&H Biztosító kiemelt figyelmet fordít az ügyfélkiszolgálásra. Helyi képviselőik nem csupán biztosításokat értékesítenek, hanem házi biztosítási tanácsadóként is funkcionálnak, folyamatosan segítve az ügyfeleket a megfelelő biztosítási megoldások kiválasztásában. A képviselők rugalmasak, alkalmazkodnak az ügyfelek időbeosztásához, így az ügyintézés nem korlátozódik a hagyományos nyitvatartási időkre.

Személyre Szabott Ügyfélszolgálat

A K&H Biztosító helyi képviselői nem csupán szolgáltatásokat értékesítenek, hanem az ügyfelek házi biztosítási tanácsadóként is szolgálnak. A képviselők rugalmasak és alkalmazkodnak az ügyfelek időbeosztásához, így az ügyintézés nem korlátozódik a hagyományos nyitvatartási időkre.

A K&H Biztosító elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb biztosítási élményt nyújtsa. A társaság széleskörű szolgáltatásokat, versenyképes árakat és kiváló ügyfélszolgálatot kínál. Ha megbízható biztosítótársaságot keres, a K&H Biztosító a tökéletes választás az Ön számára.

Összefoglalva:

A K&H Biztosító megbízható partner a magánszemélyek és vállalkozások számára, akik teljeskörű biztosítási védelmet és kiváló ügyfélszolgálatot keresnek. A széleskörű termék- és szolgáltatáskínálat, a tapasztalt szakemberek és a rugalmas ügyintézés révén a K&H Biztosító a nyugodt jövő kulcsa lehet.

További Információ:

További cikkek
Tudásportál - 2024-04-28 20:11

A lakásbiztosítás háború esetében
A lakásbiztosítás általában nem térít háború okozta károkra. Ennek oka, hogy a lakásbiztosítás háború kapcsán kizárást alkalmaz a szerződésben. Ez azt jelenti, hogy a biztosító nem köteles kártérítést fizetni olyan károkért, amelyeket háborús cselekmények okoznak.

Tudásportál - 2024-07-06 22:51

Kárenyhítés
Kárenyhítés a már bekövetkezett kár, biztosítási esemény károsító hatásait csökkentő magatartás. Ellentétben a kármegelőzéssel ez a kötelezettség szerződési kikötés nélkül is terheli a károsultat a polgári jog szabályainak megfelelően.

Tudásportál - 2024-04-29 11:51

Lakásbiztosítás ingatlan értéke vonatkozásában
A lakásbiztosítás ingatlan értéke az egyik legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni a biztosítási díj és a kártérítés megállapításakor.