Biztosítások összehasonlítása:
Biztosítások összehasonlítása:
KÖTELEZŐ biztosítások
CASCO biztosítások
LAKÁS biztosítások
UTAS biztosítások
BALESET biztosítások
Biztosító logók

Alfa gépjármű-felelősségbiztosítás

8.6
Ügyfélszolgálat: 8.6
Kárrendezés: 8.6

VÉLEMÉNYEK
CSOMAGOK
TUDNIVALÓK
KIEGÉSZÍTŐK
Csomagok
CsomagokNormál
Alapadatok
Név Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Székhely 1091 Budapest, Üllői út 1.
Ügyfélszolgálat telefon 06-1-477-4800
Ügyfélszolgálat e-mail ugyfelszolg@alfa.hu
KEDVEZMÉNYEK
Együttkötési kedvezmény 50% kedvezményt a kötelező éves díjából, ha új lakásbiztosítást, vagy életbiztosítást is köt mellé.
Tudnivalók
Tudnivalók
Kiegészítő biztosítások

E-mail cím korrekció

Meglévő, vagy új szerződések esetén a korrekciós szorzót alkalmazni kell, ha az ajánlaton, vagy a szerződésen szerepel a szerződő e-mail címe. Természetes személyekre és nem természetes személyekre is érvényes.

Extra partnerkedvezmény

Új KGFB szerződés esetén Extra partnerkedvezmény az alábbi feltételek bármelyikének teljesülése esetén csak egyszer vehető figyelembe, abban az esetben, ha a megkötendő KGFB szerződés bonus-malus besorolása nem M01, M02, M03, M04 és:
• ha a szerződő, vagy vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a szerződés kockázatviselés kezdete előtti 120 napon belül a megismert feltételek szerint Aegon életbiztosításra tesz ajánlatot, amely nem Aegon Help Balesetbiztosítás.
• ha a szerződő, vagy vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a KGFB kockázatviselés kezdetét megelőző 120 napon belül, de legkésőbb a KGFB szerződés ajánlat megtételének napján a megismert feltételek szerint új*** Aegonos lakásbiztosításra tesz ajánlatot.
A kedvezményt természetes személyek és nem természetes személyek egyaránt igénybe vehetik, csak természetes személy szerződő közeli hozzázartozója vehető figyelembe.
Partnerkedvezmény és Extra partnerkedvezmény együtt nem vehető igénybe.

Ingázók korrekció

E korrekciós szorzót akkor kell alkalmazni, ha a gépjármű bármelyik használója a gépjárművel a lakóhelye illetve a rendszeres tartózkodási helye valamint munkavégzésének helye között közlekedik, heti rendszerességgel vagy gyakrabban, és a lakóhely illetve a rendszeres tartózkodási hely valamint a munkavégzés helye közöttitávolság meghaladja a 60 km-t. Természetes és nem természetes személyekre egyaránt vonatkozik.

Partnerkedvezmény

Új KGFB szerződés esetében Partnerkedvezmény az alábbi feltételeknek megfelelően adható:
• Casco biztosítás alapján, ha a szerződő, vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a KGFB szerződés ajánlat megtételének időpontjában már rendelkezik az Aegon biztosítónál ugyanarra a járműre élő casco biztosítással.
• Ha szerződő vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a KGFB szerződés ajánlat megtételének időpontjában már rendelkezik az Aegon biztosítónál vállalati vagyon- vagy Aegon Help Balesetbiztosítással
• Aegon lakásbiztosítás esetén, ha KGFB szerződés ajánlat megtételének időpontjában a szerződő vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* már rendelkezik Aegon lakásbiztosítással, melynek ajánlat megtételi dátuma a KGFB kockázatviselés kezdetét megelőző 120 napnál korábban van.
• Aegon lakásbiztosítás esetén, ha a szerződő vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* már rendelkezik Aegon lakásbiztosítással, melynek ajánlat megtételi dátuma a KGFB kockázatviselés kezdetét megelőző 120 napon belül van, és a kötés oka átdolgozás**.
• Ha szerződő, vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a KGFB szerződés ajánlatának megtételével egy időben ajánlatot tesz egy másik Aegonos szerződés megkötésére, amely lehet Aegon Help Balesetbiztosítás, casco biztosítás, vagy vállalati vagyonbiztosításÚj KGFB szerződés esetében akkor is Partnerkedvezményt kell alkalmazni, ha a megkötendő KGFB szerződés bonus-malus besorolása M01, M02, M03, M04 és:
• ha a szerződő, vagy vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a szerződés kockázatviselés kezdete előtti 120 napon belül a megismert feltételek szerint Aegon életbiztosításra tesz ajánlatot
• ha a szerződő, vagy vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója* a KGFB kockázatviselés kezdetét megelőző 120 napon belül, de legkésőbb a KGFB szerződés ajánlat megtételének napján a megismert feltételek szerint új*** Aegonos lakásbiztosításra tesz ajánlatot.
A kedvezményt természetes személyek és nem természetes személyek egyaránt igénybe vehetik, csak természetes személy szerződő közeli hozzázartozója vehető figyelembe. Partner és Extra partnerkedvezmény együtt nem vehető igénybe.

Több autó korrekció

Nem természetes személy szerződő:
• új szerződése esetén akkor kell alkalmazni, ha a szerződő az ajánlattételkor rendelkezik 5-nél több élő egyedi gépjármű-felelősség
biztosítási szerződéssel az Aegon-nál, vagy egyszerre 5-nél több gépjárműre tesz egyedi gépjármű-felelősségbiztosítási ajánlatot, a korrekciósszorzót a 6. és minden további gépjármű egyedi szerződésén alkalmazni kell.
Vélemények
Rendelkezik ilyen biztosítással? 
Írjon Ön is véleményt!

G

Gábor
2024.06.18 22:49

VÉLEMÉNY: Ügyfélszolgálat: 10pont - Kárrendezés: 10 pont
10

N

Nem adta meg a keresztnevét
2024.06.18 10:11

VÉLEMÉNY: Ügyfélszolgálat: 9pont - Kárrendezés: 9 pont
9.0

K

Katalin
2024.06.13 18:35

VÉLEMÉNY: Ügyfélszolgálat: 10pont - Kárrendezés: 10 pont
10

I

Ildikó
2024.06.12 08:10

VÉLEMÉNY: Ügyfélszolgálat: 9pont - Kárrendezés: 9 pont
9.0

B

Balázs
2024.06.11 19:27

VÉLEMÉNY: Ügyfélszolgálat: 10pont - Kárrendezés: 10 pont
10
Összesen: 1381 db